Ohjeet Kuule!-palvelun käyttöönottoon

Alla olevilla ohjeilla pääset alkuun. Yksityiskohtaiset ohjeet aukeavat otsikkoa klikkaamalla.
Mikäli sinulle tulee ongelmia, laita meille viestiä osoitteeseen kuule@srk.fi

1. Rekisteröidy ensin palvelun verkkosivuilla

 • Saatavilla olevat tilausvaihtoehdot löytyvät palvelun etusivulta.
 • Valitse haluamasi paketti painamalla "Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!" ja syötä sähköpostiosoitteesi.
 • Saat sähköpostiisi linkin josta pääset täyttämään henkilötietolomakkeen, maksukorttisi  tiedot ja mahdollisen lahjakortin koodin.
 • Lahjakortin tiedot syötetään painikkeesta “Anna tarjouskoodi”. Mobiililaitteella painike löytyy oikean yläkulman valikosta.
 • Paina nappia "Aloita kokeilu"

2. Lataa Kuule! -sovellus sovelluskaupasta

Lataa seuraavaksi sovellus laitteellesi:

Sovellus löytyy App Storesta ja Google Playsta hakusanalla "SRK kuule"

Lataa sovellus Apple App Storesta iPhone- ja iPad-laitteille

Lataa sovellus Google Play Storesta Android-laitteelle


3. Kirjaudu sovellukseen

 • Ensimmäisellä avauskerralla sovellus pyytää kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi. Käytä aina samaa sähköpostiosoitetta, jolla teit aiemmin rekisteröintivaiheessa tilin.
 • Saat sähköpostiisi kuusinumeroisen kirjautumiskoodin, joka syötetään sovelluksen seuraavaan näkymään. Voit myös klikata sähköpostiviestin Avaa sovellus -linkkiä, jolloin sovellus avautuu suoraan. Jos sähköpostiviestiä ei näy muutaman minuutin kuluessa, tarkista varmuudeksi roskaposti.
 • Koodin syötön jälkeen käyttö voi alkaa!

Tilauksen irtisanominen

1. Mene sovelluksessa käyttäjätunnussymbolin kautta sivulle Hallitse tilaustasi.

2. Valitse Peruuta suunnitelma.

3. Sovellus on käytössäsi vielä kuluvan tilausjakson loppuun. Päivämäärä näkyy sovelluksessa tilauksenhallintasivulla.


Vinkkejä

Huomaa, että kirjautuminen täytyy tehdä vain ensimmäisellä käyttökerralla. Sovellus muistaa kirjautumisen käyttöönoton jälkeen, ellet itse kirjaudu sovelluksesta ulos, mutta yleensä näin ei tarvitse tehdä.

Jos ohitit aiemmin kirjautumisen, niin pääset siihen uudestaan sovelluksen alkunäkymän oikean ylälaidan käyttäjätunnuskuvakkeesta.

HUOM! Ilmainen kokeilujakso päättyy, jos vaihdat tilisi tyyppiä (esim. tavallisesta perhetiliksi) sovelluksen tilienhallinnasta sen ollessa vielä menossa.

HUOM! Tilauksen hallinta -osiossa näkyy kohta Tilauksesi loppuu ja päivämäärä. Tämä näyttää vain seuraavan tilausjakson vaihtumisen, ei välttämättä tilauksesi loppua. Esimerkiksi jos sinulla on kolmen kuukauden lahjakortti sovellukseen, käyttöoikeutesi loppuu vasta kolmannen kuukauden pituisen tilausjakson loppuun.

4. Sovelluksen käyttö

 • Näytön alareunassa on kuvakkeet, joista pääset eri sisältöihin.
 • Näytön oikeassa yläkulmassa on pyöreä symboli, jossa on ihmisen pää. Tätä kautta voit kirjautua sisään ja ulos sekä hallita tilaustasi. Hallitse tilaustasi -sivulla voit esimerkiksi muuttaa laskutustietoja tai maksutapaa sekä jatkaa tai peruuttaa tilauksesi.
 • Esittelyssä: Tämä on sovelluksen etusivu. Tänne tulee ajankohtaisia tuotesuosituksia ja listoja, joissa voit tutustua erilaisiin tuotteisiin. Etusivulle tulee myös uusimmat ja viimeksi sovellukseen lisätyt tuotteet. Sovellukseen lisätään jatkuvasti uutta sisältöä ja tuotesuosituksia, jotka löydät etusivulta.
 • Omat: Tänne tulevat kirjat ja äänitteet, joita olet valikoimasta lukenut tai kuunnellut tai lisännyt sisällön kohdalta Lisää -painikkeesta talteen. Näin löydät helposti jo aloittamasi tuotteet, ja voit jatkaa niitä siitä, mihin viimeksi jäit. Kirjan kannessa ilmaistaan prosenttina, miten pitkälle lukeminen tai kuunteleminen on edistynyt. Painamalla sivun ylälaidassa Kaikki-kohtaa, pääset valitsemaan, mitä omaa sisältöä haluat katsella. Kirjaston kohdasta Ladatut löydät sisällön, joka on ladattu laitteellesi ja käytettävissä myös offline-tilassa ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata sisältöä offline-tilaan Lataa-painikkeesta. Voit poistaa sisältöjä oikean ylälaidan Muokkaa-painikkeesta.
 • Kirjat: Täältä löydät kaikkia e-kirjat ja äänikirjat kategorioittain. Voit jokaisessa näkymässä hakea sisältöä sanahaulla oikean yläkulman suurennuslasi-ikonia painamalla.
 • Musiikki: Täältä löydät kaikki musiikkialbumit kategorioittain.
 • Podcastit: Täältä löydät kaikki puheohjelmat sarjoittain.
Vinkkejä
Sovellusta päivitetään jatkuvasti, joten kannattaa välillä tarkistaa, onko sovelluksesta saatavilla uudempi versio tai pitää automaattiset sovelluspäivitykset päällä.

5. Perhetilin hallinta

 1. Kirjaudu sisään pääkäyttäjän sähköpostilla ja mene Perhetilin asetukset -sivulle. Valitse ensin pääkäyttäjälle vapaamuotoinen nimi. Lisää myös muut perhetilin käyttäjät (vapaamuotoiset nimet).
 2. Kirjaudu jokaisen perheenjäsenen laitteella Kuuleen samalla pääkäyttäjän sähköpostiosoitteella, katso pääkäyttäjän sähköpostista koodi ja kirjaudu sillä sovellukseen. Valitse näkyviin tulevasta valikosta perheenjäsenen nimi. Käyttö voi alkaa!
 3. Pääkäyttäjän laitteella pystyy tarvittaessa myös poistamaan jonkun käyttäjistä.