Kuule! – kuin moderni kirjakerho

Kuulen koekäyttö on alkanut – tuntuu mukavalta! SRK:n tuotanto on pian entistä helpommin saatavillasi, sillä sovellus tarjoaa runsaasti kuunneltavaa ja luettavaa: äänikirjoja, e-kirjoja, musiikkia ja podcasteja. Sovelluksen käyttäjänä pääset kuuntelemaan tai lukemaan lempiteoksiasi sekä tutustumaan sellaisiin teoksiin, joihin et ehkä muuten tutustuisi. Voit kokeilla Kuulea 14 päivää ilmaiseksi. Palvelussa ei ole mainoksia ja sen sisältö on turvallista ja uskonelämää tukevaa. Jos puhelimen käyttö ahdistaa tai tuntuu hankalalta, voi napata sovelluksen päälle ja olla varma, että sisältö on sopivaa.

Olemme saaneet runsaasti koekäyttöön liittyvää palautetta, kiitos niistä. Palautteista käy ilmi, että sovellus on ollut odotettu ja tykätty ja aloitus on sujunut hyvin. Olemme saaneet myös tervetulleita kehitysideoita sekä hippusen odotettua ja rehellistä kritiikkiä: sovellus ei ole vielä tässä vaiheessa täyttänyt kaikkien odotuksia. Palvelun kehittymistä kannattaa seurata, sillä sen kehitystyö jatkuu kaiken aikaa. Pyrimme kehitystyössä ottamaan saamamme palautteen huomioon.

Kuule on tällä hetkellä kuin moderni kirjakerho: tarjolla on jo nyt runsaasti musiikkia, mutta esimerkiksi äänikirjojen osalta valikoima täydentyy vuoden alusta joka viikko uudella tuotteella. SRK:n äänikirjatuotanto on ottanut sovelluksen kehittämisen myötä suuren harppauksen, mutta kestää vielä aikaa ennen kuin kaikki äänikirjat on tuotettu valmiiksi. Sovelluksen valikoimaan on luvassa vuoden alusta myös Päivämiehen äänilehti.

Olemme varovaisen huojentuneita ja innoissamme siitä, että sovellus jonka parissa olemme tiiminä pitkään pakertaneet, on koekäytössä jo kolmatta viikkoa. Arvokas palaute kirittää meitä kehitys- ja ylläpitotöihin osallistuneita kohti sovelluksen lanseerauspäivää. Tuolloin tuote tulee virallisesti myyntiin – kaikille halukkaille. Tervetuloa seuraamaan lanseeraamista 12.12.2020 klo 12 osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=z341SYL1s3M&feature=youtu.be

Antoisia hetkiä uuden sovelluksen parissa, toivomme että voit nauttia palvelun sisällöistä siellä missä kuljetkin!

Pysytään Kuulella!

Iiris